Sukuseuran jäsenhakemuslomake

Liittyminen jäseneksi

 

Mustosten sukuseura ry:n varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä jokainen 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka isän tai äidin puolelta kuuluu Mustos-sukuun tai on siihen avioliiton kautta liittynyt.
Jäsenmaksusta päättää joka 3. vuosi pidettävä sukukokous. Tällä hetkellä jäsenmaksu on 15 euroa vuodessa. Lasku lähetetään vuoden ensimmäisen jäsenkirjeen yhteydessä, uusille jäsenille hyväksymiskirjeen yhteydessä.


Mikäli olet kiinnostunut liittymään seuramme jäseneksi, täytä alla olevaan lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot ja lähetä jäsenhakemus.

Jäsenhakemus antaa luvan tietojen käsittelyyn ja tallentamiseen.

Tietosuojaselosteemme mukaisesti jäsenhakemus on suostumus tallentaa henkilötiedot Mustosten sukuseura ry:n jäsenrekisteriin. Tallennamme henkilötietoryhmistä nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron, syntymäajan (Mustosten sukuseura ry:n jäsenrekisteriseloste, Mustosten sukuseura ry:n säännöt.)


Täytä myös sukututkimussivulla oleva sukutietolomake. Kirjoita lomakkeelle omien tietojesi lisäksi Mustos-sukuisten vanhempiesi, isovanhempiesi jne. tiedot: nimet (vaimoille omat sukunimet), syntymäajat ja -paikat, edesmenneille myös kuolinajat ja -paikat).

Sukutietolomake